Egyszerű trükkök, amiket az iPhoneodon tehetsz

Lehet, hogy összekeveredik az iPhone különböző funkcióival, ha csak a közelmúltban vásárolt. Ne hagyja, hogy ezt az új eszközt intimálja! Csak olvassa el ezt a cikket, így kinyithatja az iPhone teljesítményét.

Gyakori, hogy a telefont egy vízpocsékba, egy vízcseppbe vagy valami egyéb nedves helyre dobja. A fúvószárító használata helyett szárazon törölje a telefont néhány papírtörlővel, és helyezze a rizs töltött ziploc zsákba.

Győződjön meg róla, hogy az iPhone elérhetővé válik az új frissítések. Ez biztosítja, hogy a telefon.

Mondja el, hogy szörfözik a helyi vegytisztítóknak. Ha megtalálta a számot, nem kell átkapcsolnia az iPhone telefonkomponensére. Ha csak megérinti a számot, azonnal csatlakozik az üzlethez.

Az iPhone használatakor nagyszerű tipp a képek mentése a böngészőből. Egyszerűen érintse meg a képet, és tartsa lenyomva néhány másodpercig. Megjelenik egy felugró ablak, amely a kép beállításait tartalmazza.

Ez lehetővé teszi, hogy azonnal megkapja az értesítéseket, amikor minden fogat azonnal kap egy e-mailt az e-mailben. Csak egy címkével jelölhető az iPhone-on.

vízvezeték szerelő, goose down pillows, szőnyegtisztítás, keresőmarketing, chiptuning, alte ziegel

menedzserszűrés és vízvezeték szerelő chiptuning, alte ziegel goose down pillows keresőmarketing szőnyegtisztítás felsőfokon chiptuning autófóliázás szőnyegtisztítás szőnyegtisztítás és teherautó bérlés chiptuning, fűtésszerelő alte ziegel vízvezeték szerelő, goose down pillows, szőnyegtisztítás, keresőmarketing, chiptuning, alte ziegel

Kíváncsi vagy arra, hogy mit írt be az iMessage-be? A hírhedt automatikus korrekció rendben van az üzenet jelentése? A sérülések kijavításának nagyon egyszerű módja: egyszerűen rázza meg az iPhone-t. Ez automatikusan visszavonja a legutóbbi gépelést. Menjen a Beállítások menübe, hogy ellenőrizze, hogy ez a funkció engedélyezve van.

Ha a telefon lefagy, és nem reagál az ébresztő / alvó állapotra, a merev törlés javítja a problémát. Tartsa lenyomva a gombot és a Kezdőlap gombot egy időben. A telefon leáll, és újraindul, így folytathatja a használatát.

Most már biztosabbnak kell lennie abban, hogy képes legyen a legtöbbet elérni iPhone-ról. Ha megtanulod, az iPhoneodat használhatod az életed átalakítására. Az ebben a cikkben szereplő tippek segíthetnek abban, hogy a legtöbbet hozza ki az iPhone használatából.