A legjobban őrzött titkok az online vásárlásról

Néha időt kell szánnia a kutatásra, mielőtt a lehető legjobb munkát végezné. Ha készen áll arra, hogy online pénzt takarítson meg, a kutatás e cikk elolvasásával kezdődik. A csodálatos információ, amelyet társai itt gyűjtöttek, valóban megfizethetetlen, ezért olvassa el.

Mielőtt bármilyen online kiskereskedőnél vásárolni indul, gyorsan keresse meg a promóciós kódokat. A nagy kiskereskedők közül sokszor olyan promóciók futnak, amelyeket nem hirdetnek a honlapjukon. Ha gyors keresést végez ezeken a kódokon, pénzt takaríthat meg a pénztárnál.

Mindig keresse meg a kuponkódokat, amikor az interneten vásárol. A legtöbb üzlet kedvezményeket vagy ingyenes szállítást kínál, ha csak ismeri a speciális kódot. Csak írja be a "kupon" szót a kedvenc boltja nevével együtt, és nézze meg, milyen kedvezményeket találhat. Ez egy fantasztikus pénztakarékossági módszer online vásárlás közben.

Amikor új online áruházat keres fel, feltétlenül olvassa el az adatvédelmi irányelveit és feltételeit. A házirend megmondja, hogy milyen információkat mentenek, és milyen információkat oszthatnak meg másokkal. Ha ebben a jogszabályban van valami, ami aggasztónak találja, akkor a vásárlás előtt beszéljen az eladóval. Ne vásároljon semmit, ha még mindig kényelmetlenül érzi magát.

Nézze meg a kupon webhelyeket. Bármit is szeretne vásárolni, rendelkezhet kuponokkal vagy kedvezménykódokkal. Mielőtt vásárolna valamit, győződjön meg arról, hogy képes néhány másodpercet igénybe venni, és gyors keresést végezni. Érdemes könyvjelzővel ellátni egyes kuponoldalakat is, amelyek készen állnak a vásárláskor.

Mielőtt új online kiskereskedőtől vásárolna, végezzen némi kutatást velük kapcsolatban. Ellenőrizze a többi vásárló online véleményét, hogy megtudja, hogyan kezeli az olyan termékeket, mint az ügyfélszolgálat, a szállítás és az általános vásárlási élmény. Azt is ellenőrizheti a BBB -n, hogy vannak -e vitái, és hogy ezeket a vitákat szakszerűen rendezték -e. Próbáljon kapcsolatba lépni a vállalattal e -mailben és telefonszámon, ha feladta, hogy kérdéseket tegyen fel a vállalkozásával kapcsolatban, mielőtt bármit vásárol.

Mielőtt bármit vásárolna, olvassa el az ügyfelek ajánlásait. Az emberek szívesen panaszkodnak az online rossz szolgáltatás miatt, ezért keressen szörnyű webhelyeket és ajánlásokat, hogy tudhassa, mibe keveredik. Rossz véleményeket kell vennie egy sószemmel, de ha sokat lát, akkor tudja, hogy probléma van.

Ha gyakran vásárol egy bizonyos webhelyen vagy online áruházban, érdemes lehet feliratkoznia e -mail frissítéseire, amelyek általában különleges ajánlatokat és értékesítéseket tartalmaznak. Ez megtakarításokat eredményezhet Önnek, mivel kedvezményt kaphat a termékre vagy akár ingyenes szállítást, ami nagyobb megtakarítást eredményezhet, ha gyakran vásárol az oldalról.

Keresse meg a nagy online kiskereskedelmi értékesítéseket a hét közepén. Fizikai helyszínek esetén a hét végén több jelentős értékesítésre kerül sor, például pénteken. Annak érdekében, hogy versenyezhessenek azokkal a napokkal, sok online kiskereskedő szereti néhány nappal növelni eladásait. Próbálja figyelemmel kísérni a főbb online kiskereskedelmi webhelyeket, ahol szerdán, csütörtökön és pénteken értékesítenek.

Mielőtt nagy üzletből vásárol, nézze meg a kedvezményes és aukciós árusokat. Meglepődhet, hogy jelentős összeget takaríthat meg, ha online vásárol olyan helyeken, mint az eBay vagy az Amazon. Ez jelentős megtakarítást jelenthet, és nincsenek hátrányai. Ellenőrizze a visszaküldési irányelveket. Minden helyen más és más lehet.

Társaid összegyűjtötték ezeket a tippeket, hogy pénzt takaríthass meg, mint eddig. Most, hogy megvan az általuk megosztott tudás, miért nem osztja meg barátaival és családjával? Minél többet tud segíteni nekik a megtakarításban, annál lenyűgözőbbek lesznek veled, és annál csodálatosabbnak fogja érezni magát.