Lenyűgöző affiliate marketing eredmények

Emlékszik még azelőttre, hogy affiliate marketinget használt a cége növekedésének elősegítésére? Valószínűleg azon tűnődik, hogyan sikerült annak idején. Fontos, hogy mindig lépést tartson a jelenlegi trendekkel, és ez a cikk csak az Ön helyzetére vonatkozik.

A korábbi ügyfeleket felhasználhatja új ügyfelek bevonására, ha bónuszt ad új felhasználóknak a szolgáltatáshoz való utalásáért. Régi ügyfelei imádni fogják az ajánlatok lehetőségét, és elvégzik ön helyett a hirdetési munkát. Barátaik jobban megbíznak egy közeli barát ajánlásában, mint egy hirdetésben, és sokkal valószínűbb, hogy az Ön üzletében vásárolnak.

A sikeres kapcsolt marketingszakemberek 4:1 képlet alapján dolgoznak a legjobb eredmény érdekében. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy online idejük 80%-át a termékek marketingjével és az erős bázis felépítésével töltik, míg a másik 20%-ot a trükközésre vagy a marketinggel kapcsolatos oktatóvideók megtekintésére fordítják. Ideje oroszlánrészét kizárólag a munkára kell fordítania.

A forgalom növelésének nagyszerű módja, ha videókat használ a társult szolgáltatás népszerűsítésére. Ez sem igazán nehéz munka. Mindössze egyetlen videót kell forgatnia, majd felteheti számtalan vírusos oldalra, elküldheti e-mailben, és terjesztheti az egész neten. Egy kis munka sokat segít a videómarketingben.

Találja meg annak pontos helyét, hogy mi készteti olvasóit a kapcsolt linkekre való kattintásra. A tartalomban lévő linkek vagy az oldalsáv? Egy általa közzétett videóból vagy egy termék értékeléséből származott? Amikor rájön, mi vezeti a forgalmat, összpontosítson erre a tartalomra.

A társult marketingprogramokban elérhető legjobb hirdetők sokat fognak tenni azért, hogy segítsenek nekik. Számos leányvállalat rendelkezik integrált kreatív erőforrásokkal – egységes hirdetési tervekkel, előre megírt másolatokkal és egyéb kész eszközökkel, amelyeket használhat. A leányvállalatok élvezik az üzenetek következetességét, amelyet ezek az erőforrások adnak nekik; az általuk megtakarított időt arra használhatja fel, hogy webhelye más részeire koncentráljon.

Nem minden társult webhely jó minőségű. Sokuknak elkeserítő az elrendezése. Egyes, gagyi webhelyeket tartalmazó társult programok továbbra is pénzt kereshetnek a leányvállalatoknak, ezért nem szabad hagyniuk, hogy egy rossz webhely teljesen elriassza őket. Amellett, hogy kifejezetten hasznos, ez a megközelítés ösztönzi a bizalmat és a jövőbeni vásárlásokat.

A jutalmak vagy ajándékok felajánlása a társult vállalkozás webhelyén nagyon produktívnak bizonyulhat. Azok az ügyfelek, akik már tudnak erről az ajánlatról, általában az Ön webhelyén keresztül keresik fel a kereskedőt, különösen akkor, ha ajándékot vagy egyéb ösztönzőt kapnak Öntől. Ez növeli látogatói számát és várható bevételét.

A webhelye nagy forgalmát keresik az affiliate marketing cégek. Minél nagyobb forgalmat érhet el oldala meglátogatásával, annál alkalmasabbak az emberek arra, hogy a linkre kattintsanak, és megvásárolják az Ön által kínált termékeket. Ha nagyobb forgalmat szeretne elérni, az oldalát a lehető legtöbb embernek kell kitennie.

Amikor affiliate marketing program mellett dönt, ügyeljen a díjakra, a költségekre és a szerződés időtartamára. Sok program számos díjat tartalmaz olyan dolgokért, mint a beállítás és a tranzakciók. Ezenkívül díjat számíthatnak fel a kreatív tartalomért, például a szalaghirdetésekért és egyéb hirdetésekért. Ügyeljen arra, hogy olyan programot válasszon, amelyet megengedhet magának.

Összefoglalva, Ön már foglalkozott az affiliate marketinggel, és eléggé tisztességes felfogása van arról, hogyan használja ezt segítségül. Az a fontos, hogy naprakész maradjon a használt új ötletek és szabványok terén. Remélhetőleg ez a cikk elvezeti Önt a helyes irányba.