A Beteg fog Egészséges termékeken keresztül is jobb lehet

Nehéz lehet választani a megfelelő fogfehérítő terméket, ha manapság sok van.

Vegyél egy kiváló minőségű fogkefét és győződj meg róla, hogy rendszeresen cserélje le. Az ideális fogkefe olyan, amely lágy az ínyén. Próbálja rendszeresen cserélni a fogkefét, hogy a baktériumok növekedjenek rajta.

Próbáljon ki egy fogászati ​​tisztítót, amely a fogaidon dolgozik, hogy egészséges legyen. Néhány példa a Sulcabrush és a Reach Stim-U-Dent.

A család fogorvosa látogatása gyermekek számára megfélemlítő élmény lehet. Félje meg ezeket a félelmeket és magyarázza el nekik, hogy a fogorvos csak segíteni szeretne. Gyermeke sokkal kényelmesebb lesz a fogorvoshoz, ha úgy dönt, hogy gyermeket kedvelő várakozó és vizsga szobát választ.

Ne rágja a jeget. Tudatában van az étel típusainak, ha pattogatott kukoricát és dióféléket eszel, mivel hatással lesznek a fogakra is.

Meg kell kefélni a nyelvét a fogmosás után. A nyelv, és csak hagyja ott, lehetővé teszi a baktériumok kialakulását. Ez mind egészségtelen, és lehet, hogy rossz leheletet is ad.

Kövesse a terméken feltüntetett utasításokat a fogmosás előtt. A lencse és a törmelék világos kék vagy rózsaszín foltként fog megjelenni a fog felületén. Csak olyan típusú termékeket használjon, ha elegendő idő áll rendelkezésre ahhoz, hogy eltávolíthassa a nyomait. Ez nem olyan, amit csak akkor kellene használni, ha nincs hova menni.

személyi edző, alte ziegel, téli gumi, duvets and pillows, suzuki chiptuning, kárpittisztítás, üzemorvosi vizsgálat, autóalkatrész

személyi edző, alte ziegel, téli gumi, duvets and pillows, suzuki chiptuning, kárpittisztítás, üzemorvosi vizsgálat, autóalkatrész

személyi edző alte ziegel, chiptuning budapest téli gumi webshop pillows, duvets suzuki chiptuning téli gumik kárpittisztítás üzemorvos, szőnyegtisztítás autóalkatrész tehergépkocsikról személyi edző, alte ziegel, téli gumi, duvets and pillows, suzuki chiptuning, kárpittisztítás, üzemorvosi vizsgálat, autóalkatrész

Körülbelül 20 hüvelyk elegendőnek kell lennie a teljes száj tisztításához. El kell hagynia körülbelül egy centiméteres fogselymet, hogy elinduljon.

Ne tegye gyermeke rágcsáljon az általuk használt fogkefére.

Még ha hamis fogak is vannak, fontos, hogy gondoskodjon a szájáról. Ecsetezze be a fogsorát, mintha kefélné meg a valódi fogait.

Kérdezze meg családtagjait és barátait, hogy ajánljanak-e új fogorvost. Valójában ezek a legfontosabb erőforrásai a betegek kezelésével és az irodai professzionalizmus szintjével kapcsolatos információkkal kapcsolatban.

Győződjön meg arról, hogy megváltoztatja a fogkefét. Háromhavonta soha ne tartson fogkefét. A fogait nem tisztítja az idősebb fogkefékkel. Győződjön meg róla, hogy rendszeresen cseréli a fogkefét a jó fogászati ​​egészség érdekében.

A fogselyemcsák a tökéletes megoldás azok számára, akik gyakran nem emlékeznek a gyakoribb fogselyemre. Ezek csak egy botszerű forma. Kényelmesen használhatók bármikor. Vannak, akik valójában inkább ezeket preferálják, mint a hagyományos fogselyem. Ez a tipp olyan gyerekek számára is jó, akiknek problémái lehetnek a szokásos fogselyem használatával.

Ha rendszeresen tisztítja a fogakat, megakadályozza a kénvegyületek kialakulását, amelyek rossz leheletet okoznak. Ezek azok a baktériumok, amelyek az ételnek a szájban történő lebontását az idő múlásával végzik.

Határozza meg, hogy mennyi a cukor bevitel az üregek elkerülése érdekében. Az üregek kockázatát növelheti a cukor alatti élelmiszerek kiválasztásával. Mentse a cukros ételeket az ünnepekre és más speciális fogásokra, ha meg szeretné tartani a fogait.

Csaknem mindenki olyan fényes, fehér mosolyt szeret, amely egy szobát világít. Mivel számos fogfehérítő lehetőség létezik, nehéz lehet választani. Győződjön meg róla, hogy kihasználja az itt található nagyszerű tippeket.

Partnerek:

https://www.mybrands.hu/ralph-lauren
https://www.mybrands.hu/ferfi-130/zokni-198
https://www.mybrands.hu/ferfi-130/alsonadrag-197
https://www.mybrands.hu/oakley-napszemuveg
https://www.mybrands.hu/ray-ban-napszemuveg