Video Marketing és a márka ismertté tétele

Noha a videomarketing már régóta nem működik, nagyon kedvelt a vállalkozások körében. A nagy sebességű internet-hozzáférés gyakorisága lehetővé teszi, hogy szinte mindenki megtekinthesse az online videókat. Használja a videókat a lehető legnagyobb mértékben, és hagyja, hogy ez a cikk többet tanítson neked.

Erős kulcsszavak segítségével segítse a potenciális vásárlókat a videód megtalálásában. Ha van YouTube-csatornád, szánjon időt arra, hogy leírja az összes videódat, és megossza a linkeket a fő webhelyére. Válasszon egy erős kulcsszót, amelyet a potenciális ügyfelek valószínűleg használnak, amikor videókat keresnek az Ön termékeivel kapcsolatos témákban.

A csapat részeként való részvétel okos módszer lehet a videotartalom fejlesztésére. A csapat tagjai bárki lehet, aki ismeri a vállalatát. Adja meg nevét a videó leírásához.

Indítsa el a videót úgy, hogy elmondja nézőinek, mit fog tanítani vagy megosztani velük. Ezután kövesse az ígéretét és adja ki a tartalmat. Ha világosan kijelenti, hogy mit fog tenni, majd megteszi, akkor a nézők nagyobb valószínűséggel néznek újra a videóidra.

Ne kerülje el a videomarketinget, mert félénk. Ha neked nehéz fényképezőgép előtt beszélni, akkor végezzen annyit, amennyire szüksége van, és szerkessze a videót. Kérdezze meg egy barátját vagy kollégáját, hogy segítsen neked termékek bemutatásával vagy interjú készítésével.

Fedezze fel a Google Keresési történeteket. Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy a közönség számára különféle dolgokat jelenítsen meg a Google-on, például egy bizonyos keresési lekérdezés eredményeit, képeket és térképeket. Ez jó módszer lehet online jelenlét dokumentálására, megmutathatja a közönségnek a kiemelt blogbejegyzéseit, vagy útmutatót készíthet az ügyfelek támogatására, amikor megrendelik az Ön termékeit.

Ha Ön lehet első ember, aki megvitat egy témát, akkor ez a legjobb választás a tartalomhoz. Beszéljen olyan dolgokról, amelyekben valóban szakember vagy, és adjon tippeket, amelyek másutt nem találhatók. Amikor az emberek látják, hogy az Ön által kínált nem található más webhelyeken, akkor úgy fogják tekinteni, hogy az Ön webhelye a terület szakértője.

Kezdje a művelet közepén. Ne kezdje azzal, hogy azt mondja: "Helló, annyira vagyok", különben elveszíti a nézőt. Ha bikákkal tervez futni, indítsa el a videót futás közben! Ha arra kéri a nézőt, hogy tegyen egy másodpercet, akkor nem mozgatja a következő videót.

Mint látta, nem olyan nehéz elindulni a video marketinggel. Csak annyit kell tennie, hogy a lehető legtöbb tudást felszívja. Ha igen, akkor sokkal valószínűbb, hogy sikerrel jár. Csak kezdje el a dolgokat, és nézd meg, mit lehet elérni!